Timisoreanul Flavius Biea intra in Arenele Romane pentru un meci de opt reprize

TIMISOARA. Intra mai repede in ring, decat era preconizat. Pe 20 august, la Arenele Romane din Bucuresti, Flavius Biea va putea fi urmarit in cadrul galei „Dynamite Fighting Show”, un eveniment de kick-boxing in care singurul meci de box va fi cel al pugilistului timisorean, restul partidelor fiind de arte martiale.

CITESTE SI: In carantina, orasul Faget asteapta peste 100 de rezultate de teste COVID

Opt reprize va avea cea de-a 20-a sa confruntare la profesionisti, adversarul nefiind inca stabilit. Centura intercontinentala IBA pe care o detine si-o va apara la toamnă, intr-o alta gala.

Meciul de la Arenele Romane vine ca o manusa pentru Flavius Biea, care tocmai a incheiat un cantonament de sapte zile organizat la Valiug de Biea Promotion si Ruben Stoia Boxing Club.

In situatia actuala, un nou meci vine precum o gura de aer proaspat in viata oricarui sportiv de performanta. Faptul ca el vine mai repede decat ne asteptam si in una dintre cele mai puternice promotii din Romania ma face sa fiu recunoscator organizatorilor pentru increderea acordata si pentru sansa oferita. Asadar, pe 20 august, la Arenele Romane, in cadrul Dynamite Fighting Show revin cu un meci de palmares de opt reprize pentru ca in toamna centura IBA sa fie pusa din nou in joc. Multumesc, Alin Huiu si Catalin Morosanu, multumesc si sponsorilor care sunt alaturi de mine! In ceea ce priveste cantonamentul de la Valiug, acesta a fost un real succes pentru mine„, a declarat pugilistul Flavius Biea.

Benny Adegbuyi si Mihai Nistor sunt ceilalti sportivi care au luptat pe reguli de box in cadrul unor evenimente organizate de promotia Dynamite Fighting Show.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.