Impact violent pe o sosea din Timis. Masina rasturnata, sofer incarcerat

TIMISOARA. Accident violent pe o sosea din Timis, joi dimineata. Un microbuz a izbit o masina si a rasturnat-o intr-un gard la Masloc.

CITESTE SI: Operatiune fulger a DIICOT Timisoara pentru capturarea unei retele care a plasat mii de euro falsi pe piata. Descoperirea politistilor de la Crima Organizata 

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas incarcerat si a fost nevoie de interventia pompierilor care l-au recuperat din masina zdrobita.

Cei doi conducatori auto raniti, si un pasager, au fost transportati de urgenta la spital.

Un barbat in varsta de 52 de ani a condus un autoturism pe DJ 691A dinspre Remetea Mica, iar la intersectia cu DJ 691 nu a respectat semnificatia indicatorului stop, intrand in coliziune cu o autoutilitara condusa de un barbat in varsta de 28 de ani. In urma impactului, autoturismul a fost proiectat in gardul unui imobil rasturnandu-se pe partea stanga. Au rezultat doua victime, respectiv barbatul in varsta de 52 de ani si inca un barbat, de 50 de ani, pasager in autoturism. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a transmis pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause inainte de a urca la volan.

Momentul impactului a fost filmat!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.