Barbat gasit mort la serviciu langa un oras din Banat

TIMISOARA. Descoperire teribila a angajatilor unui depozit din apropierea orasului Otelu Rosu, in comuna Bautar. Cand au ajuns la lucru, acestia l-au gasit mort pe agentul de securitate care pazea locul.

CITESTE SI: Mobilizare de forte in Gara de Nord din Timisoara. A sosit trenul cu muncitori din Austria. Unde vor fi dusi in carantina. Foto si video 

Imediat, oamenii au dat alarma, iar mai multe echipaje de politie si ambulanta au ajuns de urgenta la locul indicat. Din pacate insa, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata barbatului de 58 de ani.

„In încăperea în care își desfășura activitatea a fost găsită o butelie în stare de funcționare, conectată la un arzător, folosită pentru încălzire, din care s-ar fi degajat gaz în aer.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, transmit reprezentantii IPJ Caras Severin.

Politistii au deschis un dosarpenal pentru ucidere din culpa si nerespectarea masurilor de securitate si sanatate in munca, iar in paralel, si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca au deschis o ancheta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.