Temperatura pentru care esti tinut la portile primariei, la Timisoara

TIMISOARA. Toti timisorenii care intra in Primaria Timisoara sunt verificati de marti inainte de a merge sa isi rezolve problemele pe la ghisee ori birouri.

CITESTE SI: Inca un front de lucru deschis la Centura Sud a Timisoarei. Unde s-au facut primele lucrari de betonare. Foto 

La sediul de pe C.D. Loga au ajuns patru termoscannere cu ajutorul carora urmeaza sa fie luata temperatura celor care intra in sediul municipalitatii. Fiecare dintre acestea a costat 400 de lei, plus TVA.

Cu aceste aparate vor fi verificati atat angajatii, cat si timisorenii care intra in institutie cu treaba.

In cazul in care temperatura va fi prea ridicata, omul nu va fi lasat sa intre, ci va fi trimis acasa si sfatuit sa ia legatura cu medicul de familie.

„Incepand de azi (marti, n.r.) avem acele termoscanere, cu care se ia temperatura tuturor persoanelor care vin la Primaria Municipiului Timisoara, angajati si cetateni care vin sa isi rezolve problemele, sa deschidem o relatie stransa cu publicul fata in fata. Acolo unde se impune un contact fata in fata, respectand regulile care vor fi stabilite, vom avea si relatia cu publicul. Persoanele care vor fi depistate cu peste 37,7 grade nu vor fi lasate sa intre si vor fi indrumate sa mearga la medicul de familie, sa ia legatura cu el. Sigur ca vom continua cu masurile de curatenie, dezinfectare, speciale, cum nu am facut pana acum„, au precizat reprezentantii primariei.

Foto: key4biz.it

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.