Inca un pas pentru reluarea campionatului de handbal. SCM Poli Timisoara va avea o luna iunie fierbinte

TIMISOARA. Handbalul se va relua in Romania, chiar daca alte campionate puternice din Europa, ca Germania, Franta sau Ungaria au hotarat „inghetarea” sezonului.

Cu 12 voturi pentru si 4 impotriva, Consiliul de Administratie a FR Handbal a votat propunerea Federatiei pentru Liga Nationala masculina de reluare a competitiei pe 14 iunie, cu etapa a 24-a, urmand ca pe 18 iunie sa se joace etapa a 25-a, iar pe 21 iunie sa se dispute etapa a 26-a. Pe 28 iunie vor avea loc restantele Potaissa Turda – Dinamo (etapa a 10-a) si SCM Poli Timisoara – HC Buzau (etapa a 23-a). Play-off-ul nu se va mai disputa, ci doar etapele din sezonul regulat.

Turneul Final Four al Cupa Romaniei se va disputa pe 24-25 iunie, iar semifinala CSM Bacau – Dinamo va conta si pentru meciul restant din campionat (etapa a 20-a). In cealalta semifinala, detinatoarea trofeului, SCM Poli, va intalni gazda Dobrogea Sud.

In Liga Nationala feminina, in data de 24 iunie, va avea loc restanta AHCM Slobozia – CSM Bucuresti (etapa a 16-a).

Pe 16 iunie se vor disputa meciurile restante din sferturile Cupei Romaniei, SCM Rm. Valcea – HC Dunarea Braila si CSM Bucuresti – CSM Slatina, iar pe 20-21 iunie va avea loc turneul Final Four.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.