Dupa saptamani intregi de stat in casa, un barbat care a mers impreuna cu familia la un restaurant a reusit sa socheze personalul localului.
Barbatul si familia sa au fost primii clienti ai unui restaurant din Texas, dupa ce restrictiile de circulatie au fost ridicate. Texanii s-au asezat la masa, au facut o comanda consistenta, iar la final a venit si nota de plata: 337 de dolari.
Clientul l-a chemat pe ospatar si in loc sa ii dea banii i-a cerut… sa dubleze suma de pe bon. Derutat, tanarul de 18 ani care a servit l-a chemat pe proprietarul localului sa se asigure ca poate indeplini cererea clientului.
Patronul l-a intrebat pe client daca este sigur ca vrea sa faca acest lucru, iar acesta i-a spus zambind ca da. Valoarea bonului a fost actualizata, insa generozitatea barbatului nu s-a oprit aici. El a mai adaugat 300 de dolari bacsis pentru chelner, si alti 1000 de dolari „pentru casa”. Nota de plata totala pe care a achitat-o generosul client a fost de 2029 de dolari.
„La inceput am fost socat pentru ca nu am inteles de ce a dat atat de multi bani. Dar el a spus ca este extrem de recunoscator ca am deschis si ne-am pus in pericol pentru a servi comunitatea.”, a declarat pentru CNN tanarul chelner Josh Pikoff.
In statul Texas o parte a restrictiilor impuse in timpul pandemiei de coronavirus au fost ridicate inca de saptamana trecuta, restaurantele fiind deschise de vineri.
Foto: texasmonthly.com