Vindecat, primarul din Sacosu Turcesc a fost externat din Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, unde a ajuns dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Povesteste cum a fost in saloanele de la Victor Babes

TIMISOARA. Primarul comunei Sacosu Turcesc, Gabriel Koller, s-a externat din Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara unde a fost internat in urma cu aproximativ o saptamana, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

CITESTE SI: Vor sa lumineze sarbatorile celor mai necajiti batrani de la tara, din Banat. Oameni cu suflet mare te cheama sa te alaturi campaniei Dar din Dar 

Ultimele teste i-au iesit edilului negative, astfel ca a fost lasat sa plece acasa.

Gabriel Koller spune ca a fost multumit de conditiile din spital si de ingrijirea de care a avut parte, in pavilionul in care a fost vindecat. Mai mult, el a precizat ca nu a avut simptome si s-a simtit bine, dar ca a respectat intrutotul tratamentul aplicat de doctori in unitatea medicala.

Am avut conditii bune, grupurile sanitare erau pe hol, zilnic s-a spalat si s-a dezinfectat in saloane, pe holuri. Am avut televizor in salon si am stat 10 persoane in salon, nu am avut timp sa ma plictisesc, mai ales ca am luat totul ca pe un cantonament, avand in vedere ca in tinerete eram sportiv si stiu ce inseamna un cantonament. In ceea ce priveste simptomele, nu am avut dureri musculare, nu am avut febra, nimic. Au fost doua sau trei zile in care intr-adevar, nu am avut gust si miros, dar nu am luat in seama”, a declarat Gabriel Koller pentru opiniatimisoarei.ro.

Primarul de la Sacosu Turcesc s-a externat duminica seara, alaturi de sotie si cumnata si ele infectate cu coronavirus, dar asimptomatice. Si mama edilului a fost contaminata, ea inca se afla in spital, dar se asteapta ca in urmatoarele zile sa fie decalarata vindecata.

Mama este bine, ea este mai in varsta, are 70 de ani, probleme cu inima si diabet, dar suntm optimisti. Se simte bine dupa tratament si speram sa vina acasa maine – poimaine. Jumatate din tratament e moralul…”, a mai declarat primarul.

In ceea ce priveste Primaria Sacosu Turcesc, aceasta a fost redeschisa luni.

Primaria functioneaza, inainte sa ma internez am facut dezinfectie si in primarie si in parcul de langa si pe alei. Azi am cerut sa se aeriseasca, sa se spele din nou pe acolo. Dar recomandam oamenilor, in continuare, sa stea in case”, a mai spus Koller.

Conform protocolului, primarul Gabriel Koller si familia sa vor sta izolati la domiciliu 14 zile, iar in ziua 12, un reprezentant al DSP va recolta probe pentru un nou test de coronavirus.

Va reamintim, Primaria din Sacosu Turcesc a fost inchisa dupa ce doua angajate au fost infectate cu coronavirus.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.