Speculant in vreme de criza, amendat de politisti la Timisoara. A vrut sa vanda 22.000 de manusi chirurgicale pe internet

TIMISOARA. Nimic nu-i mai opreste. In vreme de criza, cand materialele sanitare lipsesc din depozite si din farmacii, unii incearca sa faca afaceri.

CITESTE SI: Distractie la o spalatorie din Timisoara, transformata ad-hoc in frizerie. Mai multi tineri sfideaza ordonantele militare. Video 

Este si cazul unui barbat de 36 de ani din Timisoara a incercat sa vanda pe Facebook nu mai putin de 220 de cutii cu manusi de unica folosinta, adica 11.000 mii de perechi.

Acesta a fost imediat gasit de politisti, care i-au confiscat toata marfa si l-au amendat.

„In data de 06.04.2020, in urma verifiarii unei informatii ce a aparut in mediul online, politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul I.P.J. Timis, au aplicat unui barbat de 36 de ani ,o sanctiune contraventionala in valoare de 2000 de lei conform art. 1 lit. a din Legea 12/1990, intrucat acesta a oferit spre vanzare 220 de cutii cu manusi de unica folosinta, nefiind autorizat sa desfasoare activitatea de comercializare.

Totodata, s-a dispus confiscarea celor 22.000 de bucati manusi de unica folosinta pentru uz medical”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. VEZI MAGAZINELE CAT AU MARIT UNELE MARFURI?!