Chiar se intampla minuni. Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara: Va multumim, oameni buni, pentru tot ceea ce faceti! Va simtim aproape, va simtim speranta si asta ne duce si pe noi inainte

TIMISOARA. Medicamente, materiale sanitare, cearsafuri, drumuri gratis cu taxi-ul, cablu Tv pentru saloane, donatii insemnate in bani. O multime de timisoreni s-au mobilizat si au sarit in ajutorul medicilor de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Simpli cetateni, organizatii, asociatii ori oameni de afaceri pun toti umarul si ii sprijina pe cei aflati in linia intai in lupta cu coronavirusul.

CITESTE SI: Intariti-va organismul in aceasta perioada cand nu va vede soarele. Pasi simpli sa fim mai rezistenti. Sfaturile medicului Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, care vindeca infectati cu coronavirus 

Apelul lansat in urma cu doua saptamani de medicul Virgil Musta, din partea Asociatiei Dr. Victor Babes Timisoara, pentru sprijinirea activitatii din Spitalul de Boli Infectioase a facut ca Timisoara sa se puna in miscare.

In fata acestei dovezi de solidaritate, doctorul Virgil Musta a reactionat pe pagina CIty Doctors – Comunitate pentru Sanatate.

Reactii extraordinare de solidaritate si implicare! Va multumim din inima tuturor!
Ma opresc pentru o clipa, pentru ca tin neaparat sa va multumesc atat in numele meu, cat si al colegilor mei, tuturor celor care in toata aceasta perioada ati dovedit si dovediti in fiecare zi o reactie incredibila de solidaritate si implicare concreta.
Cu toate problemele inerente (si nu sunt putine), va asigur ca se fac eforturi deosebite, pe toate planurile, de la toate autoritatile statului pana la toate cadrele medicale implicate, astfel incat sa gestionam cat mai bine aceasta pandemie si tot ce implica evolutia ei.
Va multumim, oameni buni, pentru tot ceea ce faceti, sub orice forma de ajutor in aceasta perioada grea!
Ati trecut peste faptul ca in mod normal nu ar fi trebuit ca voi sa contribuiti in acest fel, dar ati simtit ca acum este nevoie si ati ajutat! Sunt sisteme de sanatate din tari mult mai bine organizate si finantate care au clacat si au apelat si ele la ajutoare de la oricine le poate oferi, nu doar de la stat.
Ajutorul vostru conteaza enorm! Va simtim aproape, va simtim speranta si asta ne duce si pe noi inainte.
Pe acest grup regasiti la sectiunea „Donatii”, diverse postari ale diferitelor unitati sanitare care au nevoie de ajutor.
Mai jos o sa regasiti si informatiile necesare pentru donatii catre Asociatia Dr. Victor Babes Timisoara, cea care sprijina direct Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara.
Date pentru donatii in cont:
· Asociatia Dr. Victor Babes Timisoara, Str. Gh. Adam nr. 13
· CUI 18737642
· Banca BCR
· Cont RO84RNCB0255113757760002
Pentru transferuri din strainatate:
· SWIFT: RNCBROBU
· BIC: RNCB
Pentru donatii prin sms:
· poti dona 2 euro trimitand un sms cu textul DONATIE la nr. 8841
· valabil in orice retea
Pentru contracte de sponsorizare:
· trimite un e-mail la [email protected] si iti vom transmite contractul precompletat
· completeaza datele firmei tale si retransmite-l scanat pe aceeasi adresa de e-mail

Multumim frumos tuturor!

Tinem aproape, desi pastram distanta!
Numai impreuna vom reusi!„, a scris medicul Virgil Musta.

https://www.facebook.com/dan.lazureanu/videos/3656584047748399/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.