Tragedii fotbalistice in vremea pandemiei. Un fost atacant de Liga 1, mort in Spania. Campion national decedat din cauza unui infarct in Banat

Duminica si luni sunt zile in care fotbalul romanesc a pierdut doi oameni importanti. Un fost atacant de la Olimpia Satu Mare a murit ieri in Spania din cauza coronavirusului, iar astazi un dublu campion national cu Steaua, Martin Tudor a decedat in urma unui infarct.

CITESTE SI: Mai aproape de scenariul 4. Avem 1952 de infectati cu coronavirus si 44 de morti. Sunt 180 de oameni vindecati, dintre care 55 la Timisoara

Cu surprindere si tristete am aflat despre trecerea in nefiinta a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia. Din informatiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne tine în case, COVID-19. Avram Goia a bifat sase prezente in Divizia A (asa cum se numea atunci Liga 1) in editia 1978-1979. Goia, nascut in 1959, era stabilit de multi ani in Spania si acolo a contactat virusul care i-a adus sfarsitul”, anunta ieri site-ul oficial al Olimpiei Satu Mare.

O alta veste teribila pentru iubitorii fotbalului a venit luni dimineata. Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a murit la varsta de numai 43 de ani. Din primele investigatii se pare ca Martin Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost gasit in locuinta sa din Resita, in jurul orei 10. Nascut la Avrig, portarul a promovat cu Olimpia Satu Mare in prima liga, a fost tranferat la Steaua unde, din postura de titular a castigat doua campionate si o Supercupa a Romaniei. A mai evoluat pentru U Cluj si CFR Cluj, fiind mai apoi antrenor cu portarii la mai multe echipe, printre care a fost si CSM Resita. Tudor a adunat aproape 200 de meciuri in primul esalon.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.