Aproape 700 de batrani care au nevoie de ajutor, inregistrati in evidentele Primariei Timisoara

TIMISOARA. Aproape 700 de varstnici din Timisoara au sunat la numarul 0356981 pus la dispozitie de Primaria Timisoara pentru a-i ajuta cu cele necesare in aceste vremuri in care trebuie sa stam in case.

CITESTE SI: Intariti-va organismul in aceasta perioada cand nu va vede soarele. Pasi simpli sa fim mai rezistenti. Sfaturile medicului Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, care vindeca infectati cu coronavirus 

690 sunt inregistrati prin numarul de telefon pe care noi deja l-am anuntat, 0356981. 200 au fost deserviti. Pana la ora 20.00, avem 11 operatori si 2 raman si pe timpul noptii pentru a raspunde la telefoane”, a declarat primarul Nicolae Robu.

De asemenea, voluntari si echipaje mobile ii ajuta pe acesti batrani.

13 echipaje mobile si 250 de voluntari inregistrati care verifica baza de date cu perosanele de peste 65 de ani si completeaza baza de date cu cei care nu au fost inregistrati prin apeluri telefonice”, a mai declarat primarul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.