Tanarul din Timisoara care elibereaza gratuit spatii in spitale, in vreme de coronavirus. La Judetean le-a facut loc medicilor pe 1000 de metri liniari in 48 de ore. Si nu se opreste

TIMISOARA. Simpli timisoreni, dar si organziatii, asociatii si oameni de afaceri s-au mobilizat si au sarit in ajutorul spitalelor, fie prin donatii, fie prin munca voluntara.

Un tanar antreprenor din Timisoara a decis sa-si puna priceperea si resursele in slujba medicilor care se lupta acum cu coronavirusul. Gratuit, elibereaza cu firma lui spatii din spitale de volumul urias de documente de arhiva, pe care le digitalizeaza. Si nu se opreste.

In doar 48 de ore, a golit 1000 de metri liniari in Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean din Timisoara pentru ca personalul medical sa foloseasca acest spatiu pentru a salva vieti.

Traim o perioada dificila in care cooperarea dintre mediul privat si cel public poate salva vieti. Compania ACONNECT, divizia de Arhiva&Logistica&Depozitare pune intreaga infrastructura si resursele necesare la dispozitia spitalelor din vestul tarii pentru a elibera spatiile de arhiva gratuit. Prevenirea riscurilor este prima etapa intr-un management de calitate. Vedem in Italia cum saloanele spitalelor sunt deja pline cu paturi ocupate de pacienti in stare grava – se chinuie sa respire si se agata de tuburile care le pompeaza oxigen in plamani. In aceste conditii, pacientii ajung sa fie dusi pe paturi mobile pe holuri si chiar in salile de asteptare ale spitalului, din lipsa de spatiu. Pana in acest moment am eliberat aproximativ 1000 de metri liniari (peste 1.500.000 de file/documente), in doar 48 de ore, de la o sectie din cadrul Spitalului Judetean Timis. Toate serviciile de personal, transport, manipulare si depozitare au fost gratuite. Orice spital din vestul tarii beneficiaza gratuit de toate serviciile ACONNECT pentru urmatoarele 6 luni de zile #CuTotiiinLiniaintai“, spune Gabriel Baba, General Manager la ACONNECT, o companie cu capital integral romanesc si a fost fondata in 2018. Compania este specializata in managementul documentelor, solutii software si securitate informatica.

Medicii de la Judetean stiu deja si cum vor folosi spatiile proaspat eliberate de documente.

Am fost foarte bucurosi sa beneficiem de ajutor din partea tanarului anteprenor. S-a oferit ca, pe timp de 6 luni, sa ne dea o solutie de stocare in format electronic al arhivei noastre. Astfel, am eliberat un spatiu mare in subsolul Unitatii de Primiri Urgente. Acel spatiu il vom putea amenaja fie pentru depozitarea materialelor de protectie, fie, in caz de forta majora, pentru a extinde spatiul de triaj de la UPU„, a spus Raul Patrascu, managerul Spitalului Judetean din Timisoara

ACONNECT isi anunta disponibilitatea de a sprijini spitalele din vestul tarii cu eliberarea spatiilor de arhiva, in demersurile de combatere a raspandirii Covid-19 si de gestionare a spatiilor din spitale. Pune la dispozitia spitalelor din vestul tarii infrastructura si resursele necesare pentru a manipula, transporta si depozita documentele acestora gratuit. Toate detaliile le gasiti AICI!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.