Inca un infectat cu coronavirus a murit in Romania. Nu a fost plecat in tari cu risc si nu era contact al vreunui bolnav

S-a inregistrat al treilea deces al unui infectat cu coronavirus, duminica, in Romania.

CITESTE SI: ‘Avem o sansa, daca reusim sa izolam complet acesti oameni’. Un nou apel al medicului Virgil Musta, care vindeca infectati cu coronavirus la Timisoara 

Este vorba de un barbat in varsta de 70 de ani care era internat in Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, unde fusese transferat de la Piatra Neamt.

În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).
Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.
Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată„, transmite Grupul de Comunicare Strategica.

Va reamintim ca in cursul zilei de duminica au fost inregistrare alte doua dece. Este vorba despre un barbat in varsta de 67 de ani confirmat cu coronavirus in 18 martie la UPU din cadrul Spitalului Filiasi si transferat apoi la Spitalul Clinic de Boli Infectioase din Craiova, pacientul avand si afectiun preexistente foarte grave, cancer in faza terminala.

Al doilea pacient a fost tot un barbat, in varsta de 74 de ani internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, avand o boala cronica preexistenta pentru care se afla in programul de dializa.

CITESTE SI: Doar 7 oameni mai sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara. Mai multi in carantina si izolare la domiciliu 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.