Baschetbalistii de la SCM Timisoara monitorizati de antrenori. Dragan Petricevic: ‘Sa respectam recomandarile autoritatilor si apoi sa ne gandim daca putem termina sezonul’

TIMISOARA. In plina pandemie de coronavirus, centrul atentiei se muta catre starea de sanatate a jucatorilor: toti componentii Baschet SCM Timisoara sunt in stare fizica buna si se antreneaza in masura posibilitatilor.

CITESTE SI: Nu i-a placut la izolare, acum va sta in carantina. Prima sanctiune data in baza Ordonantei Militare

Antrenorul Dragan Petricevic, care de cateva zile este si managerul sectiei de baschet, monitorizeaza informatiile de la jucatori.

Cel mai important este ca toti baietii sunt sanatosi. Staff-ul tehnic si staff-ul medical tin legatura permanent cu componentii lotului. Romanii si jucatorii care locuiesc in Serbia – Komatina, Pesakovic, Mirkovic – au ajuns la casele lor. Sarbii se afla in autoizolare, care este urmarita foarte atent de autoritatile din tara vecina. Au ramas la Timisoara americanii Sherwood Brown si Troy Franklin, dar si belgianul Amaury Gorgemans. Amaury a incercat sa plece in Statele Unite, impreuna cu sotia si cu baiatul lor in varsta de aproape trei luni, dar acest lucru este foarte greu de realizat si riscant”, a spus Dragan Petricevic

Competitiile baschetbalistice din Romania au fost suspendate pana la finalul starii de urgenta, adica pana la 16 aprilie, dar termenul ar putea fi prelungit.

Va fi foarte greu sa vorbim despre incheierea campionatului, daca perioada starii de urgenta se va prelungi. Acum, insa, este esential sa ne ingrijim fiecare de propria stare de sanatate si de a celor din jurul nostru, sa respectam recomandarile autoritatilor si mai putin sa ne gandim daca putem termina acest sezon al Ligii Nationale”, a mai spus Dragan Petricevic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.