Val de infectati cu coronavirus in Hunedoara, printre bolnavi si un copil de 4 ani. S-a mai confirmat un caz la Timisoara

TIMISOARA. S-a ajuns la 109 cazuri de infectare cu coronavirus, sambata seara, la nivelul tarii, ultimele confirmate vin, in marea lor majoritate, din judetul Hunedoara. Printre cei infectati se numara si un copil de doar patru ani.

CITESTE SI: Tanara care a infectat 6 oameni dupa ce a sfidat izolarea la domiciliu, externata de la Timisoara. S-a vindecat de coronavirus 

Asadar, noile cazuri sunt: un barbat de 51 de ani din Brasov, intors recent din Italia, un tanar de 19 ani din Hunedoara, un copil de 4 ani din Hunedoara, o tanara de 23 de ani din Hunedoara, o alta femeie de 44 ani din Hunedoara, una de 41 de ani din Hunedoara, toti luand contact cu persoane deja depistate pozitiv cu coronavirus si care sunt sau au fost internate la spital.

De asemenea, a mai fost depistat un barbat de 55 de ani din Timisoara, care se afla in carantina.

Cu totii vor fi adusi, pe rand, la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara.

In cursul dupa-amiezii de la Hunedoara au fost adusi la Timisoara 3 liberali infectati cu COVID 19. Este vorba de deputatul Lucian Heius, primarul Devei si city-managerul orasului. Detalii mai jos!

CITESTE SI: Primarul Devei, un deputat si administratorul public, confirmati cu coronavirus 

UPDATE: Doi tineri din Timisoara, cazurile 112 si 113 de infectie cu coronavirus in Romania 

Intre timp, trei pacienti internati la Victor Babes au fost declarati vindecati, medicii anuntand ca vor fi externati. Toate cele trei cazuri sunt din judetul Hunedoara, este vorba de un barbat de 40 de ani si fiica lui de 16, dar si de tanara iresponsabila de 26 de ani care a sfidat autoizolarea la domiciliu si a transmis virusul mai multor persoane, dupa ce a vizitat o clinica si un spital. S-a ales cu amenda si dosar penal.

Astfel, numarul cazurilor de vindecare, la nivel national, ajunge la 9, majoritatea la Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.