Pasageri veniti din Germania, luati cu autospeciala SMURD de pe Aeroportul Timisoara si transferati in carantina de coronavirus. Video

TIMISOARA. Autospeciala SMURD a intervenit vineri dupa-amiaza pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara. Pompierii au preluat mai multi pasageri sositi cu avionul din Germania.

CITESTE SI: Stiti pe cineva care sfideaza izolarea la domiciliu ori carantina sau vreun club privat pentru copii care nu respecta legea? Anunta-l la DSP! Incep controale drastice in Timisoara si in judet

Primii au fost 4 barbati care lucrau in constructii in Germania si care au decis sa se intoarca acasa in Romania cu o cursa de la Munchen.

Pentru ca veneau dintr-o zona de risc, au fost luati chiar la coborarea din avion, scosi din aeroport pe un circuit separat, protejati cu masti si urcati in autospeciala SMURD.

CITESTE SI: Timisorenii isi spijina doctorii in lupta cu coronavirusul. Un om de afaceri cumpara 2 plamani artificiali pentru Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara 

Cei 4 sunt de loc din Stei, judetul Bihor, asa ca au fost transportati pana la un centru de carantina din zona de domiciliu.

Apoi, din cursa de Stuttgart au fost duse in carantina doua femei care veneau din Italia si aveau sa ajunga in Mehedinti, respectiv in Timis.

Toti ceilalti pasageri din cele doua curse venite vineri dupa-amiaza din Germania, nu insa din zone de risc, au oferit toate datele personale reprezentantilor DSP care le-au recomandat sa fie cu bagare de seama si sa anunte orice schimbare intervine in starea lor de sanatate, indrumandu-i sa stea cat mai mult acasa.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.