Tot mai multi oameni in carantina, in Timis, de coronavirus. A crescut si numarul celor in izolare acasa

TIMISOARA. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica au intocmit situatia la zi a celor aflati in carantina ori in izolare la domiciliu in Timis.

CITESTE SI: Tratamentul care a vindecat de coronavirus 5 pacienti la Timisoara in cateva zile. Reusita explicata de medicul specialist Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase

Astfel, vineri dimineata, erau 75, de oameni in carantina in spatiile din Timis, iar 496 in autoizolare acasa.

Cu o zi inainte, numarul celor inchisi in case era 420, iar al celor in carantina 59.

La Timisoara, noaptea trecuta au fost aduse la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes 7 persoane. Este vorba de 6 contacti ai tinerei iresponsabile din Hunedoara, care a sfidat izolarea la domiciliu, si o femeie din Arad.

CITESTE SI: Imbracate in combinezoane ori doar cu masti, cele 6 femei infectate cu coronavirus de tanara iresponsabila, care a sfidat izolarea la domiciliu, au fost aduse la Timisoara. Video 

In acest moment, la nivel national, sunt 59 de oameni confirmati cu coronavirus.

UPDATE: Noi spatii de carantina pentru coronavirus la Timisoara. Containere instalate la marginea orasului. Foto

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.