Teatrul pentru copii si tineret Merlin din Timisoara isi anuleaza spectacolele

TIMISOARA. In contextul infectarilor cu coronavirus si in urma masurilor luate de Ministerul Sanatatii si de catre Directia de Sanatate Publica Judeteana Timis, privind suspendarea activitatii manifestarilor unde se aduna peste 200 de oameni, Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin din Timisoara a anuntat ca a luat masuri in acest sens.

Desi sala noastra are o capacitate sub 200 de locuri si nu se impune restrictia Directiei de Sanate Publica pentru desfasurarea evenimentelor la sediu, totusi, am hotarat anularea spectacolelor programate, pana la o data pe care o vom anunta ulterior. In momentul in care situatia se va stabiliza, vom reveni cu detalii, dar pentru siguranta copiilor, a tuturor spectatorilor nostri, precum si a colaboratorilor teatrului, primeaza si pentru noi actiunea de preventie. In prezent, ne pregatim pentru urmatoarea premiera care, cu siguranta, ii va incanta pe copii, asadar, se lucreaza la scena si in ateliere”, transmit reprezentantii Teatrului Merlin.

Cei care au achizitionat deja bilete vor primi banii inapoi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.