Numarul oamenilor aflati in izolare acasa, de coronavirus, in scadere la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica Timis au facut publice ultimele date referitoare la persoanele izolate la domiciliu, din cauza coronavirusului.

CITESTE SI: E oficial. Se inchid toate scolile si gradinitele din Romania, de miercuri, timp de mai multe zile, din cauza coronavirusului 

CITESTE SI: Containerele de carantina pregatite. Primele ajunse la Timisoara si in judet se monteaza. Alte 10 sunt pe drum 

Astfel, sunt 439 de oameni care stau inchisi in case, in Timisoara si in judet, timp de 14 zile, dupa ce au revenit din Italia sau au luat contact cu cei deja depistati cu coronavirus. Vestea buna este ca nicio persoana nu se afla in carantina, la Timisoara.

In Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara mai sunt 3 infectati cu coronavirus. O eleva de 15 ani de la Liceul de Industrie Alimentara si un barbat de 40 de ani si fiica lui de 16, din Hunedoara. Acestora li se vor repeta testele pentru a vedea daca mai sunt sau nu bolnavi.

Va reamintim, de miercuri toate scolile si gradinitele din Romania vor fi inchise pana in 22 martie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.