Noroi tarat de camioane, din santiere, pe strazile din Timisoara. Mizeria care ne otraveste aerul, ‘taxata’ de politie

TIMISOARA. Printre principalele surse de poluare cu praf in Timisoara se numara in continuare santierele din oras.

CITESTE SI: Fantana arteziana cu jocuri de lumini, intr-un cartier din Timisoara, cu peste 100.000 de euro 

Dincolo de mizeria ce se face in jurul lor, dare intregi de noroi sunt intinse si lasate de rotile masinilor si utilajelor folosite de muncitori. Bucatile de pamant sunt imprastiate apoi in tot orasul si de ceilalti soferi care trec prin zona.

Politia Locala a reinceput controalele si numai in ultimele zile au impartit 10 amenzi de 500 – 1.500 de lei in zone precum bulevardul Liviu rebreanu, Calea Buziasului, Sf. Gheorghe, Mangalia, Eroilor de la Tisa.

Politia Locala Timisoara reaminteste ca murdarirea cailor publice ca urmare a activitatilor de incarcare-descarcare a mijloace de transport si neluarea masurilor de asigurare a unei rampe de spalare sau de curatare a rotilor autovehiculelor si neluarea masurilor necesare pentrui a preveni murdarirea cailor publice se sanctioneaza drastic, cu atât mai mult cu cât este necesara luarea de masuri pentru ca praful rezultat din acest noroi depus pe carosabil sa nu produca poluarea mediului inconjurator. Actiunile pe aceasta linie vor continua si in perioada urmatoare”, transmite Politia Locala Timisoara.

Politistii mai atrag atentia ca si in perioada urmatoare vor face astfel de controale, iar cei prinsi ca nu respecta legea vor fi amendati.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.