Rezultatele ultimelor 11 teste de coronavirus facute duminica la Timisoara

TIMISOARA. Au venit rezultatele la testele de coronavirus facute duminica la Timisoara pentru cele doua femei internate sambata, repsectiv pentru cei 5 pasageri si 4 stewardese din avionul de Bergamo cu care a venit acasa pacienta confirmata deja cu acest virus.

Potrivit specialistilor de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara toate cele 11 teste sunt negative. Cu alte cuvinte, niciunul dintre cei verificati nu este infectat cu coronavirus.

CITESTE SI: Alerta de coronavirus pe Aeroportul Timisoara. Pacienta luata cu izoleta de la avion. Foto si video

CITESTE SI: Noua suspiciune de coronavirus, la Timisoara. Femeie venita de la Milano, internata sambata cu febra, dureri in gat si tuse 

Evolutia celor internati in sectia speciala de la Timisoara este una buna, pacienta cu coronavirus confirmat vineri, dar si cele doua femei ajunse sambata, una direct la spital, cealalta luata cu izoleta de pe aeroport, se simt bine. Acestea din urma au doar o gripa de sezon.

Pasagerii si stewardesele din avionul de Bergamo vor ramane in continuare izolati la domiciliu si li se vor repeta testele la incheierea perioadei de 14 zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.