Accident la iesirea din Timisoara. Un motociclist si fiul sau, aruncati in sant

TIMISOARA. Accident de circulatie, miercuri dupa-amiaza, la iesirea din Timisoara spre Sag.

CITESTE SI: Terminati cu panica, nu mai goliti rafturile magazinelor. Coronavirusul nu e ucigas. Mesajul transant al unui doctor specialist de la Matei Bals 

Un motociclist a fost izbit de o masina si aruncat direct in santul de la marginea drumului.

In urma impactului, tanarul si fiul sau, aflati pe motor au fost raniti, iar echipaje ale Ambulantei au intervenit la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor.

Traficul in zona a fost dat peste cap.

Cei doi au fost transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii

Un barbat in varsta de 31 de ani conducea un autoturism pe Calea Sagului, iar in dreptul imobilului cu numarul 215 nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers de pe banda 2 pe banda 1 si a intrat in coliziune cu o motocicleta condusa de un barbat in varsta de 52 de ani care se afla cu un tanar in varsta de 13 ani. In urma impactului au rezultat doua victime, respectiv barbatul in varsta de 52 de ani si tanarul in varsta de 13 ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Atat soferul cat si motociclistul au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu consumase bauturi alcoolice.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.