Mamici Mai Tari Ca Google imbraca rochia alba de mireasa, pentru o cauza nobila, la Timisoara. O noua campanie MMTCG pentru Edi

TIMISOARA. Un nou eveniment caritabil este pus la cale de Mamicile Mai Tari Ca Google (MMTCG), mamicile inimoase si generoase din Timisoara care sar in ajutorul lui Edi, un copil de 9 ani care lupta cu o teribila boala.

CITESTE SI: Veste buna. Nu s-a confirmat coronavirusul la niciunul dintre cei 4 internati de urgenta la Timisoara 

In ultimele luni, eforturile MMTCG s-au indreptat spre strangerea fondurilor mult necesare acestui baietel a carui viata depinde de un transplant medular, mobilizand zeci de comunitati care au venit in sprijinul campaniei „Maduva si viata pentru Edi!”.

Faimosul grup online MMTCG, al celor mai curajoase mamici, recunoscute pentru implicare sociala, il sprijina de la finele anului trecut pe Edi Balan, copilul de 9 ani din Petrila.

In timp record, MMTCG a reusit sa atinga suma necesara realizarii transplantului, strangerea de fonduri pentru acest caz finalizandu-se cu un eveniment unic in Timisoara: „MMTCG se imbraca in alb pentru Edi!”.

Evenimentul va avea loc sambata, 29 februarie, incepand cu ora 10.00, la Palladium Dance Club (Strada Cuvin colt cu Strada Cornelia Salceanu), unde peste 60 de doamne se vor imbraca in alb pentru a promova, din nou, viata. Acestea se vor imbraca rochii de mireasa, fiind ajutate de case de moda, make-up artisti, hairstyle-isti si fotografi profesionisti de renume din Timisoara.

Scopul evenimentului este acela de a realiza un calendar care este vandut membrelor din grupul minune din urbea de pe Bega, familiilor acestora, prietenilor, banii stransi urmand a fi donati lui Edi pentru tratamentele necesare post-transplant.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.