Cadou de Martisor. In prima zi a lui Martie, ASU Politehnica va intalni Rapidul pe teren propriu

TIMISOARA. Este una din cele mai asteptate partide ale sezonului ligii secunde. Cel putin de suporteri. Politehnica va incepe sezonul de primavara chiar pe 1 Martie, contra unui adversar de traditie, Rapid. Partida se va disputa astfel duminica, de la ora 11.30 pe stadionul Dan Paltinisanu.

CITESTE SI: A vrut sa-l ierte macar Dumnezeu, daca politistii nu au facut-o. Cum s-a ales cu dosar penal un sofer din Timis 

Politehnica Timisoara va intalni FC Rapid 1923 duminica, ora 11:30, pe Stadionul Dan Paltinisanu. Va asteptam la derby, la un veritabil spectacol!”, a fost mesajul clubului alb-violet la aflarea zilei si orei de disputare a intalnirii.

Daca Poli a avut liber in eatapa de weekend din cauza retragerii din campionat a celor de la Daco getica, Rapid va evolua in primul meci oficial din 2020 marti seara, la Voluntari contra celor de la Turris Oltul Turnu Magurele. In partida tur, disputata in Regie, Rapid a invins Poli cu 1-0.

Un alt meci cu conotatii istorice se va disputa sambata pe stadionul Motorul din Arad. Echipa gazda, UTA, liderul campionatului va intalni de la ora 11 Ripenia Timisoara. In tur, banatenii s-au impus dupa un meci nerecomandat cardiacilor cu 2-1. Aradenii debuteaza si ei in 2020 astazi, cu un joc in deplasare la Csikszerda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.