Razie de proportii pe soselele din Timisoara si din judet. Aproape 2000 de masini trase pe dreapta

TIMISOARA. Razie de proportii a politistilor in judetul Timis, pe linie Rutiera si de Ordine Publica. Au fost date peste 400 de amenzi, intr-o singura noapte.

CITESTE SI: Lupta pentru dreptul la viata al micutilor nenascuti. Maternitate din Timisoara, pichetata 40 de zile de tineri credinciosi care militeaza impotriva avortului 

Politistii au luat la control 1921 de masini, ai caror soferi au fost trasi pe dreapta si verificati la sange.

Neregulile nu au intarziat sa apara, asa incat in urma actiunii au fost date nu mai putin de 431 de amenzi, majoritatea pentru nerespectarea regulilor in trafic. 39 de soferi au ramas fara permis, iar alti 14 fara certificatele de inmatriculare ale masinilor.

Au fost depistate 20 de infractiuni.

In total, valoarea amenzilor date in timpul raziei se ridica la 162.402 lei.

Politistii s-au asigurat ca linistea domneste in zonele vizate de controalele lor, ca nu exista persoane date in urmarire in masinile verificate si ca nu izbucneste niciun scandal.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.