SCM Timisoara, victorii amicale contra selectionatei SUA formate din jucatori amatori fara contract

TIMISOARA. Spectacol total in Sala Constantin Jude, in cadrul unor meciuri internationale disputate fara miza, dar cu pasiune si determinare.

CITESTE SI: Un nou transfer pentru Timisoara Saracens. Intariri in inaintare pentru un nou titlu

SCM Timisoara s-a impus in ambele partide amicale disputate acasa impotriva selectionatei americane Overseas Scouting Combine. Dupa ce joi au depasit suta de puncte, 101-71, „Leii” din Banat au triumfat si vineri, scor 88-75, pe sferturi 18-16, 25-20, 22-14, 23-25. Au fost utilizati si au marcat toti jucatorii alb-violeti trecuti pe foaia oficiala.

Cel mai bun realizator al echipei viola in meciul de vineri a fost Sherwood Brown, cu 18 puncte. El a fost urmat, in ordine, de Adam Mirkovic (17p), Milos Komatina (14p), Laszlo Lazar (9p), Troy Franklin (9p), Nikola Pesakovic (7p), Bogdan Penciu (5p), Amaury Gorgemans (4p), Alexandru Coconea (3p) si Robert Schipor (2p).

Nikola Pesakovic si-a trecut in statistica personala cele mai multe pase decisive (8), iar Adam Mirkovic a fost principalul recuperator din lotul alb-violet (8).

Pentru Baschet SCM Timisoara urmeaza amicalul cu formatia maghiara Alba Feverhar, programat marti, de la ora 17, la Oradea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.