E oficial. Calin Dobra intra in lupta pentru un nou mandat la presedintia CJ Timis

TIMISOARA. In ziua in care PNL a anuntat posibili candidati pentru sefia Consiliului Judetean Timis, social-democratii si-au desemnat si ei candidatul pentru acest post.

CITESTE SI: Alin Nica, Ciprian Bogdan si Alin Popoviciu isi doresc sa fie candidatul PNL la sefia Consiliului Judetean Timis. Alina Gorghiu mai vrea inca o data senator de Timis 

Actualul presedinte al Consiliului Judetean intra in lupta pentru un nou mandat de patru ani. Decizia a fost luata in cadrul sedintei de Comitet Executiv Judetean al PSD Timis.

Calin Dobra a preluat sefia Consiliului Judetean Timis la inceputul anului 2017, iar in decembrie 2019 a renuntat si la presedintia PSD Timis pentru a se concetra pe campania pentru sefia CJT.

Nu a fost singurul anunt facut de social-democrati. Au fost prezentati 75 de candidati care vor intra in lupta pentru primariile din judet, iar ceilalti 24 de candidati urmeaza sa fie nominalizati pana in 6 martie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. CJT ii trebe lu asta? Sa mearga frate la abator, acolo ii e locul. Pe banda.