Pro Romania: Avem un primar in functie, un candidat si un somer, la Timisoara

TIMISOARA. La cateva zile dupa ce a anuntat ca il sustine pe Marius Craina in lupta pentru Primaria Timisoara, Pro Romania face o scurta radiografie a situatiei candidatilor pentru fotoliul de edil sef.

CITESTE SI: Operatiunea Ghilotina, reluata la Timisoara. Doua bulevarde din centrul orasului, eliberate de cabluri. Foto si video 

Deputatul Pro Romania, Adrian Pau, a tinut sa clarifice situatia medicului Marius Craina, lansat in lupta pentru primarie.

Vad in ultima perioada cum candidatul la primaria Timisoara Marius Craina, care este un om de echipa, un om care iubeste oamenii, care a venit pentru ca vrea sa se implice pentru oameni, e asaltat cu tot felul de intrebari. Cum ai fost refuzat de PSD? De ce ai acceptat Pro Romania? Marius Craina nu a fost refuzat de PSD. O spun in deplinatatea cunostintelor, avand in vedere ca pana in ultimul moment PSD-ul a inceput sa si-l doreasca, dupa ce intr-o prima faza l-a dorit pe Adi Orza. Cand a constatat ca noi cei de la Pro Romania il dorim pe Marius Craina, si-au dat seama ca si ei si-l doresc pe Marius Craina. Ma refer la organizatia judeteana a PSD-ului. pentru ca membrii si simpatizantii PSD si l-au dorit intotdeauna. Marius Craina e un candidat la Primaria Timisoara, dar nu este un candidat al partidului, el este un candidat al timisorenilor„, a declarat Adrian Pau.

Coordonatorul Pro Romania crede ca timisorenii nu vor putea vota un somer, referindu-se la faptul ca Dominic Fritz, candidatul USR, nu are job inca din septembrie anul trecut, fiind sustinut financiar, dupa cum chiar el spune, de iubita si prieteni.

Avem azi un primar in functie si un candidat. Ceilalti ar trebui sa mai munceasca, sa isi desavarseasca activitatea profesionala si CV-ul. Citeam azi ca un coleg al meu, consilier local, spunea ca cei care nu vor castiga vor merge unii la catedra, Marius la catedra si la clinica, are o profesie, lucreaza de 30 de ani ca si medic. Dar cred ca alti candidati vor merge direct la AJOFM, unde s-a intors Marcel Miclau, pentru a-si lua ajutorul de somaj. Sunt stupefiat si cred ca timisorenilor le va fi greu sa aleaga un somer in functia de primar„, spune Adrian Pau.

Pro Romania si-a prezentat si ultima achizitie. Valentin Korman, fost consilier al lui Sorin Grindeanu, dar si fost sef al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, s-a alaturat echipei Pro Romania.

Referitor la candidati, avem un candidat in persoana domnului Marius Craina, avem un primar, Nicolae Robu, iar de celalalt despre care discutam ca ar fi somer, eu am inteles ca nu este nici somer. El locuieste cu prietena si prietena lui are grija de el. A fi somer nu este urat, se poate intampla. Te duci la AJOFM, la domnul Marcel Miclau, iti faci formele si ai un venit. Iar daca traieste pe banii prietenei, probabil ca a avut un salar bun daca nu a putut sa puna ceva deoparte ca in perioada asta sa traiasca singur. Probabil ca parintii dumnealui sunt fericiti, a nimerit bine„, spune Valentin Korman.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. decat jigodii ca voi mai bine Fritz

  2. Ca de obicei, nici macar nu sunteti informati, dar aruncati vorbe… Alegatorii isi pun intrebarea ce le ofera candidatii la Primarie si nu cum stiu sa arunce cu noroi in altii. Voi ce oferiti in afara de injurii?