Al treilea portofel pierdut in Timisoara, ajuns cu ajutorul jandarmilor la proprietar. De asta data s-a implicat si consulul onorific al Spaniei

TIMISOARA. Au gasit un portmoneu cu acte si bani pe strada si au decis sa-l inapoieze celui care il pierduse. Este gestul a doi timisoreni care au descoperit portofelul in centrul orasului.

CITESTE SI: Bugetul Judetului Timis pe 2020. Cei mai multi bani sunt la drumuri, asistenta sociala si sanatate. CJT vrea, insa, si lift exterior la Palatul Baroc si sa restaureze Donjonul Castelului Huniade. Cum sunt impartite sumele 

Au mers glont la o patrula de jandarmi si l-au perdat, iar oamenii legii aveau sa constate ca apartine unui cetatean spaniol, aflat cel mai probabil in vizita la Timisoara.

Jandarmii au decis sa se adreseze Consulatului Onorific al Spaniei la Timisoara. Consulul Jose Miguel Vinals Arino s-a preocupat ca acel portofel sa ajunga la proprietar. I-a felicitat pe jandarmi si a trimis o scrisoare de multumire la Inspectoratul Judetean.

Acesta e cel de-al treilea caz in ultimele saptamani in care jandarmii timisoreni se implica in gasirea stapanilor unor portofele pierdute. Printre acestia si o femeie care s-a bucurat nespus cand un echipaj i-a batut in usa ca sa i-l inapoieze.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.