Seara binelui in comunitate, la Timisoara. Invitatie la un nou episod al ‘festivalului’ faptelor bune facute de oameni implicati si daruiti, semnat ‘In Bine’

TIMISOARA. Un nou eveniment dedicat creşterii şi dezvoltării comunităţii timişorene are loc vineri, 17 ianuarie 2020, de la ora 18.00, la Incuboxx (Calea Circumvalaţiunii, nr.2), cu ocazia lansării celui de-al doilea număr al revistei “În Bine”.

În Bine este un proiect de antreprenoriat social care contribuie la crearea unei lumi mai bune prin răspândirea faptelor bune, promovarea voluntariatului şi încurajarea implicării civice şi sociale.

Oamenii dau viaţă oraşului prin acţiunile lor zilnice şi proiectele în care se implică. Oraşul devine o formă de manifestare a personalităţii şi preocupării lor, el se lasă modelat, proiectat, schimbat sau înfrumuseţat. Ne-am întrebat care sunt proiectele care transformă oraşul nostru şi cum putem multiplica binele?„, transmit organizatorii.

Participanții la eveniment vor avea șansa să cunoască oameni implicați, organizații și proiecte cu impact major asupra comunității. Evenimentul este potrivit pentru orice persoană care crede în puterea binelui, în contribuţie şi colaborare.
Accesul la eveniment este gratuit şi se realizează completând formularul de înscriere AICI, dar numărul de locuri este limitat.

Seara binelui în comunitate” aduce oamenii împreună. Într-un panel moderat de Alina Niţa îşi vor spune povestea trei asociaţii: “Acasă în Banat”, “Prin Banat” şi “De-arhitectura” şi vom descoperi impactul clubului de voluntariat creat de elevii de la Liceul Teoretic William Shakespeare.

Invitaţii speciali ai serii sunt Mirela Oprea, consilier filantropic, şi Eli Neicuţ, creatoarea primului canal de Youtube despre Voluntariat din România. De asemenea, vor fi prezenţi în sală şi reprezentanţi ai altor organizaţii locale cu care invitaţii pot intra în contact şi voluntarii ediţiei: Radu Ticiu, Ana Munteanu şi Oana Romocea.

Cei prezenți vor primi gratuit la finalul evenimentului al doilea număr al revistei ‘În Bine’, având ocazia să citească în premieră poveștile culese. Ulterior, revista va putea fi găsită în diverse locuri din oraș (cafenele, librării, restaurante).
Materialele pot fi citite după lansare și pe site-ul inbine.ro

Detalii si pe Facebook.

În Bine‘ este un proiect al SUNTEM VOLUNTARI SRL., start-up cofinanțat din proiectul „Susținerea și Motivarea Antreprenorilor Responsabili și Talentați – SMART Start Up”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.