Au inceput inscrierile pentru cea mai mare competitie de Functional Fitness din Romania

TIMISOARA. Smartfit a dat startul înscrierilor pentru Romanian Throwdown 2020, una dintre cele mai mari și apreciate competiții destinate practicanţilor de Functional Fitness. Concurenții, fie că sunt naționali sau internaționali trebuie să participe la „Calificările online”, peste 200 dintre ei urmând să se confrunte în marea finală de la Timișoara de la începutul lunii iunie.

Cu mai bine de 5 ani de experiență în organizarea competițiilor de acest gen, 3 ediții internaționale, numeroase ediții individuale adresate începătorilor, precum și ediții pe echipe, Smartfit pregătește cel mai spectaculos Romanian Throwdown de până acum.

Pentru a-și asigura un loc în Finala concursului, care se va desfășura în 6-7 iunie 2020, participanții trebuie să obțină un rezultat cât mai bun în Calificările Online. Competiția online se va desfășura în perioada 23.02.2020 – 07.03.2020, timp în care atleții vor susține un anumit număr de probe care necesită a fi filmate și încărcate pe platforma concursului, urmând a fi analizate de către o echipă specializată de arbitri. Acest tip de competiție, unic în țară, are la bază tehnica executării exercițiilor, dar și motivația participanților de a-și depăși propriile limite.

La înscrierea în concurs, în funcție de nivelul de fitness al atletului, acesta își va alege categoria potrivită. Ediția din acest an are următoarele categorii: RX/ MASTERS 35+/ MASTERS 40+/ INTERMEDIATE/ BEGINNERS/ TEENS (15-17 ani).

„Suntem bucuroși că vom reuni, și în acest an, nume importante din rândul practicanţilor de Functional Fitness. Promovăm forța, strategia și tenacitatea, valori decisive pentru a ocupa un loc pe podiumul Romanian Throwdown. În 2014, Smartfit a lansat conceptul USC – Ultimate Smartfit Challenge, iar de atunci, Romanian Throwdown întregește portofoliul a ceea ce, în timp, a devenit marca USC” au spus reprezentanții Smartfit, cel mai mare operator de fitness din regiune, cu trei centre care însumează aproape 7000mp.

Înscrierile la Romanian Throwdown 2020 se fac în perioada 01.01.2020 – 22.02.2020, AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.