Patru raniti, dupa un accident, langa Timisoara. Masina infipta in copac

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, joi la amiaza, la iesirea din Timisoara. Patru oameni au ajuns la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau a pierdut controlul volanului, a iesit de pe sosea si s a izbit de un copac.

”Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier, autoturism care a parasit partea carosabila si a lovit un copac, in Ghiroda, strada Aeroportului. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de prima interventie, un echipaj SMURD 7 pompieri si 2 ambulante SAJ”, transmit reprezentantii ISU Banat.

In masina erau 4 oameni, iar unul dintre ei a ramas blocat intre fiarele autoturismului. A fost nevoie de descarcerare pentru a scoate omul din masina, care apoi a fost predat unui echipaj medical. De asemenea, si ceilalti 3 oameni din masina au ajuns la spital, pentru ingrijiri medicale.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.