Dragan Petricevic mizeaza pe forta echipei in deplasarea lui SCM Timisoara la Dinamo

TIMISOARA. SCM Timisoara joaca in etapa a 11-a pe terenul lui Dinamo, echipa ce s-a impus in tur la Timisoara, iar gandul gruparii banatene duce catre o revansa. Partida se disputa vineri de la ora 17.45.

CITESTE SI: Club mai eficient cu bani si mai putini. Primarul Robu ii trimite pe responsabilii SCM la vanatoare de sponsori: Nu pot sacrifica bugetul local cand in toata lumea sportul e sustinut de mediul privat

Formatia timisoreana da piept cu o echipa care a pierdut ultimele 3 partide, in prima dintre infrangeri, la Cluj, incasand pentru a treia oara in acest sezon peste 100 de puncte. Inaintea intalnirii, dinamovistii sunt la doua puncte in spatele timisorenilor in clasament.

Mergem cu gandul sa jucam un baschet bun si sa ne respectam in primul rand pe noi, apoi pe suporterii echipei noastre, pe timisoreni, si sa demonstram inca o data ca doar forta echipei poate determina un rezultat pozitiv. Baschetul este un sport colectiv si doar daca il tratam in acest fel putem juca bine. Nu avem voie niciodata sa uitam ca adresa noastra este scrisa pe piept, adica pe partea din fata a echipamentului, nicidecum in spate, deasupra numarului. Vrem sa facem un efort colectiv, nu unul individual! Sa aratam ca o echipa, nu ca un grup de individualitati. Doar forta echipei poate determina un rezultat pozitiv. Sa nu se astepte cineva sa pronunt cuvintele <<sunt multumit!>>. Un antrenor trebuie sa fie multumit la sfarsitul sezonului, nu la jumatatea acestuia. Un antrenor serios nu trebuie sa fie multumit in aceasta perioada, pentru ca sezonul nu se incheie in luna decembrie„, a declarat Dragan Petricevic.

SCM Timisoara se afla intr-o serie activa de trei victorii in campionat, castigand si doua partide in Cupa. Echipa banateana a ajuns la 5 victorii si 5 infrangeri si a urcat pe locul 4, in timp ce Dinamo este pe 5, cu trei victorii si sapte infrangeri.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.