8 ani de Smartfit sarbatoriti cu un invitat special la Timisoara, Guilherme Reis, unul dintre cei mai buni traineri din lume. Foto si video

TIMISOARA. Trei antrenamente, fiecare cu tematica diferita, in trei seri la rand, cu Guilherme Reis la conducerea acestora. Astfel si-a sarbatorit Smartfit ce-a de-a opta aniversare la Timisoara.

Zeci de iubitori de sport si miscare s-au adunat la antrenamentul Les Mills la Smartfit 2 Timisoara, facut alaturi de unul dintre cei mai buni traineri din intreaga lume.

Reis este la a doua vizita la Timisoara. Fost practicant al inotului si triatlonului, Guy, asa cum ii spun prietenii, nu a ezitat cand a fost chemat sa conduca antrenamentele la Smartfit. Ultima sesiune a fost bodycombat.

Acest gen de antrenament este putin asemanator cu artele martiale, este agreat de industria fitness-ului si cred eu ca va fi uimitor pentru toata lumea. Vor simti forma fizica in care sunt, vor lucra pe muzica, vor face exercitii, vor transpira si se vor distra si cred ca asta este cel mai important. Acesta este job-ul meu. Am inceput sa lucrez la Les Mills acum 14 ani si pot spune ca aceasta este viata mea, sa dau ce am mai bun si sa ofer energie pozitiva. Sunt sigur ca se vor bucura de acest antrenament. Am fost o singura data in Timisoara, in luna martie, si am vazut oameni foarte draguti aici. Cand m-au invitat sa vin am acceptat fara sa clipesc. Am lucrat si cu sportivi profesionisti, de exemplu cu boxeri, dar in acest domeniu este important doar sa faci miscare, sa te distrezi si sa si transpiri. Chiar ma bucur ca sunt aici„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Guilherme Reis, trainer Les Mills invitat la Smartfit.

Antrenamentul propus de trainerul Les Mills combina miscarile de fitness, box sau diferite arte martiale, toate acestea fiind facute in ritmul muzicii. Antrenamentul propus de Guilherme Reis a fost unul util si pentru instructorii Smartfit.

Este vorba despre body combat, este o clasa de group training conceputa de cei de la Les Mills, cei mai mari provideri de clase de group training din lume si astazi sarbatorim 8 ani de Smartfit cu o clasa speciala de body combat. Este coregrafia noua si il avem invitat pe unul dintre cei mai buni instructori Les Mills. Sunt elemente din arte martiale ca si taekwondo, karate, capoeira, muay thai, kickbox. Prinde acest gen de antrenament si a prins si inainte. Acum lumea cauta sa isi descarce energia negativa din timpul zilei cu astfel de antrenament. Este foarte bine in sensul ca ne-a facut putin mai profesionisti, ne-au pregatit dinainte si suntem in forma constanta buna datorita lor„, spune Radu Bojan, instructor Smartfit Timisoara.

VIDEO: George Stefanita

Pe parcursul celor 8 ani, au reusit sa construiasca, pas cu pas, tot ce inseamna Smartfit astazi: o comunitate mare si puternica formata din oameni frumosi, o echipa minunata si unita si o multime de evenimente si competitii reusite. Pe piata de fitness din Vestul tarii, Smartfit este cel mai mare operator regional, cu 3 centre in Timisoara, pe Bulevardul Cetatii, Calea Buziasului si Shopping City Timisoara.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.