Cinci la rand. Handbalistii de la Poli Timisoara s-au impus si in Cupa

TIMISOARA. Pe panta ascendenta, chiar inainte de finalul sezonului. Handbalistii de la Poli se afla intr-o serie pozitiva de cinci victorii. Dupa patru succese in campionat, doua afara si doua acasa, duminica, baietii lui Pero Milosevic au obtinut o izbanda si in competitia pe care a castigat-o sezonul trecut, Cupa Romaniei.

CITESTE SI: Concerte, spectacole de teatru si targ de produse handmade intr-un nou centru cultural de cartier, la Timisoara. Foto

SCM Poli s-a impus in Trivale si a invins echipa gazda, CSU Pitesti, ce evolueaza in liga secunda. Banatenii nu au avut nicio problema in acest duel alb-violet, victoria venind dupa un joc dominat de la inceput si pana la sfarsit de Poli. S-a terminat 32-17, dupa ce la pauza oaspetii aveau 17-9.

Victoria este cu atat mai pretioasa cu cat a fost obtinuta cu jucatorii ce de obicei prind mai putine minute. Tanarul Trif s-a aflat printre cei mai buni marcatori, la fel ca Nastasie sau Neamtu. Paius, Somlea, Sadoveac si Irimescu si-au mai trecut numele pe lista celor care au inscris din partea echipei invingatoare in aceasta partida.

Banatenii mai au de jucat un singur meci in acest an, la mijlocul saptamanii viitoare, acasa cu Steaua. Este o partida deosebit de importanta, iar o victorie ar putea urca Poli pana pe locul 5.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.