Mort de beat, un sofer a intrat cu masina in plin intr-o statie de tramvai, iar autoturismul a fost cuprins de flacari

A baut toata seara, iar apoi s-a urcat in masina si a pornit la drum. Este vorba despre un barbat de 41 de ani din Arad, care ar fi putut sa provoace o adevarata tragedie.

CITESTE SI: Acrobata grav ranita, dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol de circ, in vestul tarii. Video 

Aproape de coma alcoolica, a pierdut controlul masinii si a intrat in plin in refugiul unei statii de tramvai. Imediat dupa impact, masina a fost cuprinsa de flacari si a ars in intregime.

La locul accidentului au ajuns de urgenta politistii, iar dupa ce l-au testat cu aparatul alcooltest, au constatat ca soferul avea nu mai putin de 1,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost dus imediat la spital pentru recoltarea de probe, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

CITESTE SI: Vanzatoare curajoasa se lupta cu hotii intr-un magazin din Timisoara. Barbatii din pravalie se uita nepasatori. Video 

Din fericire, nimeni nu a fost ranit in urma accidentului.

Citeste mai mult pe specialarad.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Cum de n-a luat foc si soferul, de la respiratie?

    • Dan A. Soiu’ rău nu piere aşa uşor !