Acrobata grav ranita, dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol de circ, in vestul tarii. Video

Scene cumplite, la Hunedoara, in timpul unui spectacol de circ ce a avut loc sambata dupa masa.

CITESTE SI: Vanzatoare curajoasa se lupta cu hotii intr-un magazin din Timisoara. Barbatii din pravalie se uita nepasatori. Video 

O acrobata a fost grav ranita, dupa ce coarda de sustinere in care era prinsa s-a rupt, iar aceasta a cazut de la cativa metri inaltime, izbindu-se de podea. In urma cazaturii, femeia a ajuns de urgenta la spital, cu rani grave.

Un echipaj SMURD a intervenit imediat si a preluat-o pe tanara artista, pe care a transportat-o la spital, unde medicii au internat-o de urgenta.

„Politia municipiului Hunedoara a intocmit dosar penal de vatamare corporala din culpa, dupa ce o acrobata a cazut si s-a ranit in timpul unui spectacol de circ ce a avut loc in municipiul Hunedoara. Se desfasoara cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara”, transmite IPJ Hunedoara.

Acrobata are 19 ani si este din Ungaria. Aceasta era in turneu cu circul din Budapesta, in momentul accidentului.

Atentie! Imagini ce va pot afecta emotional!

Sursa Video: Adevarul

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.