Se va circula pe cate o banda pe Calea Martirilor din Timisoara in ziua alegerilor

TIMISOARA. Aquatim continua lucrarile de intretinere si modernizare a retelei de distributie a apei si va interveni duminica pe un bulevard din Timisoara.

CITESTE SI: Taxa de turism mai mica si impozitele pe cladiri reduse, cererile din dezbaterea privind taxele si impozitele pe 2020, la Timisoara 

Echipele companiei vor actiona intre orele 8 si 17 pe Calea Martirilor din Timisoara pentru realizarea unei lucrari la reteaua de canalizare care traverseaza bulevardul.

Lucrarea este necesara si urgenta deoarece in urma investigatiilor efectuate de echipele Aquatim s-au constatat deteriorari ale tuburilor si goluri sub partea carosabila.

Din acest motiv, circulatia masinilor in zona respectiva se va asigura in ambele sensuri doar pe cate o banda, fiind semnalizata corespunzator de catre muncitori.

Compania transmite ca interventia nu va influenta distributia apei si functionarea canalizarii in zona afectata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.