Lumanari aprinse la Timisoara, pe treptele Catedralei, la 4 ani dupa tragedia de la Colectiv

TIMISOARA. Se implinesc 4 ani de la dezastrul din Colectiv, tragedia care a smuls 65 de vieti.

CITESTE SI: ‘Ma indoiesc ca in urmatorii 10 ani vom avea un spital regional in Timisoara’. Declaratia sincera a unui om cu greutate in politica si medicina deopotriva 

Alti 130 de oameni au suferit arsuri teribile, dupa incendiul izbucnit in 30 octombrie 2015 in clubul din capitala.

Timisorenii comemoreaza acel moment miercuri sera cand, de la orele 18.00, sunt asteptati sa aprinda o lumanare in memoria tinerilor care s-au stins prea devreme, multi din pricina incompetentei autoritatilor.

Au trecut 4 ani de la tragedia de la Colectiv. Foarte multe lucruri nu s-au schimbat, vinovatii inca nu au fost pedepsiti de instantele judecatoresti. Nu mai e Dragnea, aproape nu mai e nici Dancila, dar totul s-a blocat intr-un status quo care refuza sa se incheie. Va asteptam in Piata Operei pentru a rememora serile tarzii ale sperantelor noastre si pentru a pune o lumanare pe treptele Catedralei„, transmit organizatorii evenimentului, Initiativa Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.