Utilaje, demonstratii, concursuri de desen, concerte si un flash mob in Piata Unirii din Timisoara, la Ziua Serviciilor Publice. Foto si video

TIMISOARA. Plin de standuri ale institutiilor deconcentrate si aflate in subordinea Primariei, aliniate in Piata Unirii din Timisoara, la editia de anul acesta a Zilei Serviciilor Publice.

Evenimentul a adunat sute de timisoreni curiosi centrul orasului, care au trecut pe la toate standurile pentru a afla diferite informatii si s-au distrat in cadrul activitatilor puse la punct de fiecare institutie in parte.

La standul celor de la Serviciul Public de Transport in Comun Timisoara copiii au fost atrasi de o macheta a unui vechi tramvai, dar si de un concurs de desen ce a fost organizat pentru ei.

„Daca anul trecut am avut o prezentare pe repede inainte, anul acesta ne-am pregatit mult mai bine. Suntem aici cu activitati pentru copii, avem un concurs, avem mape de prezentare cu tot ce inseamna transport public. Daca anul trecut aveam 5 sisteme de transport public, anul acesta avem 8 sisteme de transport”, a spus Nicolae Bitea, directorul STPT.

Pe de alta parte, vizitatorii acestei editii a Zilei Serviciilor Publice au fost intampinati de cei de la SC Piete SA cu bunatati din gradina. Fiecare trecator a fost servit cu fructe proaspete si a putut afla informatii despre toate pietele din Timisoara.

„De fiecare data venim cu drag in fata timisorenilor, sa le prezentam oferta noastra. Am venit cu produse de sezon, tot ce avem noi mai gustos. Ne-am gandit anul acesta si la cei mici, le-am pregatit tot felul de jucarii, iar cei care ne viizteaza standul o sa afle mai multe despre Piete, unde am deschis piete recent, unde vom deschide noi piete. Le-am pregatit tuturor vizitatorilor o multime de surprize”, a spus Ioan Nasleu, directorul SC Piete SA.

Surpriza zilei a venit din partea Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Timisoara. Beneficiarii si angajatii directiei au participat la un flash mob, spre incantarea vizitatorilor.

„Directia de Asistenta Sociala si-a propus sa faca si un flash mob, pe langa faptul ca ne prezentam serviciile intr-un cadru foarte frumos. De data aceasta ne-am propus sa promovam miscarea fizica. Avem langa noi foarte multe persoane in varsta, chiar persoane cu dizabilitati. Plecam de la ideea ca in aer liber, pe o muzica adecvata, noi putem sa ii scoatem din case, ca sa putem sa prelungim viata activa a bunicilor nostri. Din respect pentru varsta lor, promovam miscarea”, a spus Rodica Surducan, directorul Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Timisoara.

Video: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Un eveniment interesant, multumesc organizatorilor!
    O nelamurire: parca Piata Libertatii a fost defrisata ca sa devina „piata de evenimente”, acum le facem in Unirii?
    Colterm trebuia sa vina cu produsele lor „de varf”: lista de datorii si o macheta cu gropile si santurile ramase neastupate luni si ani de zile.