Dubita furata, gasita cu ajutorul soferilor de pe pagina de Facebook INFO TRAFIC jud. TIMIS

TIMISOARA. Spiritul de observatie al unui conducator de utilaj agricol avea sa fie mana cereasca pentru un sofer caruia i-a fost furata o dubita din Jimbolia, in urma cu cateva zile.

Agricultorul lucra pe o combina si pregatea ogorul pentru arat, a vazut masina pe camp si, intrigat ca nu s-a miscat din loc de mai multa vreme, a decis sa ii faca o poza si s-o posteze pe cea mai accesata pagina de Facebook care ofera informatii in timp real legate de traficul rutier din Timis.

TM 61EVA, dacă iti cauți mașina, e pe camp la Becicherecu Mic‘, a notat omul alaturi de fotografie.

Imediat conducatorii auto s-au mobilizat online si la scurt timp a fost identificat proprietarul masinii, un sofer din Jimbolia.

In urma cu 3 zile, ii fusese furata dubita chiar din fata casei, dupa ce, intr-un moment de neatentie, uitase cheile in contact.

In data de 12 octombrie, in jurul orei 22.00, dubita a fost sustrasa din fata casei proprietarului, de pe o strada din Jimbolia. A fost gasita aseara, pe camp. Politistii fac cercetari pentru a stabili cine este autorul furtului si daca masina a fost sau nu folosita la comiterea altor infractiuni„, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro Aurora Voicila, purtator de cuvant IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.