Timisoara Saracens joaca mai repede partida de la Cluj si vrea toate punctele puse in joc

TIMISOARA. Returul sezonului regulat din Superliga de rugby incepe miercuri la Cluj, unde echipa locala Universitatea va intalni Timisoara Saracens. Banatenii sunt favoriti certi ai acestei partide, cu atat mai mult cu cat ardelenii nu au obtinut o victorie directa de cand campionatul de rugby se desfasoara in acest sistem.

CITESTE SI: Vor rasuna mai multe sirene, la Timisoara. Primaria cumpara inca 7 

Partida se disputa mai repede la cererea gazdelor, din cauza unui eveniment care va tine apoi arena Iuliu Hatieganu ocupata timp de patru zile.

Mergem dupa cele 5 puncte si la fel de important este ca dupa acest meci sa nu mai avem jucatori accidentati. Am analizat bine ce s-a intamplat in tur, am vazut unde am gresit si important este de acum sa nu repetam ce am facut rau, sa fim mai disciplinati si sa incercam sa jucam rugby toate cele 80 de minute”, a spus Eugen Capatana, capitanul echipei.

Gruparea banateana se confrunta in continuare cu probleme medicale, Pungea, Fercu, Melinte, Conache, Iftimiciuc vor lipsi si de aceasta data.

Cum am avut etapa libera in weekend, am avut timp sa ne refocusam la ce avem de facut si sa ne improspatim fortele. Meciul de la Cluj este important pentru noi, iar cei ce vor intra pe teren trebuie sa arate ca merita sa joace la aceasta echipa. Suntem intr-un moment in care fiecare punct conteaza si ne dorim victoria cu bonus ofensiv”, a spus tehnicianul echipei, Sosene Anesi.

Duelul dintre Universitatea Cluj si Timisoara Saracens este programat miercuri, de la ora 16.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.