Unul din jucatorii de baza de la Timisoara Saracens si-a pus semnatura pe un nou contract

TIMISOARA. Capitan in mai multe randuri, international si in primul rand jucator de baza aici si un caracter deosebit, Valentin Poparlan a anuntat ca va ramane la Timisoara si in urmatoarele sezoane.

CITESTE SI: Pero Milosevic ataca returul cu grecii linistit. Nu pleaca la Olympiacos si vrea un titlu cu Timisoara 

Anuntul oficial a fost facut de catre clubul timisorean.

Anuntam cu bucurie ca, inainte cu trei luni de expirarea contractului, Valentin Poparlan a raspuns pozitiv propunerii clubului si a decis sa ramana alaturi de noi, pană la finele sezonului 2021/22”, a anuntat Timisoara Saracens.

Titular incontestabil si in acest sezon, Poparlan a reusit in aceasta toamna trei eseuri pentru club, doua venind in Cupa, in jocurile cu Baia Mare si Tomitanii si unul in Superliga, contra Universitatii Cluj.

Ma bucur ca voi continua sa fac parte din echipa Timisoarei Saracens in urmatorii ani. Alaturi de colegii mei am trait aici, la Timisoara, atat momente extraordinare, cat si momente dificile. Ne-am bucurat impreuna de victorii, la fel cum ne-am unit sa depasim obstacolele ce ne-au iesit in cale. Din acest motiv, consider ca prelungindu-mi contractul, voi avea oportunitatea sa contribui, alaturi de coechipierii mei, la continuitatea performantelor acestei echipe si imi doresc sa completam vitrina Timisoarei Saracens cu noi trofee nationale”, a declarat Vali Poparlan, venit la Timisoara inca din 2012 de la CSM Bucuresti. Multiplu campion cu Timisoara, jucatorul de linia a II-a are si un titlu in palmaresul personal cu Dinamo.

Valentin Poparlan este din 2007 si o prezenta obisnuita in lotul echipei nationale, alaturi de care a participat la doua editii ale Cupei Mondiale, in 2011 si 2015, meciul sau de debut in competitie fiind intr-o infrangere cu 43-8 in fata Argentinei.

„Popi” a fost titular in celebrul meci cu Canada, din urma cu 4 ani, la Mondialul englez, cand Romania a reusit cea mai spectaculoasa intoarcere de scor din istoria Cupei Mondiale, de la 15-0, la 15-17.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.