Partide de traditie pentru divizionarele secunde din Timisoara in etapa a 10-a

TIMISOARA. Va fi o runda de nota 10 in liga secunda. Atat ASU Politehnica, dar si Ripensia au parte de meciuri cu greutate in acest weekend. Echipele timisorene au reusit runda trecuta victorii, fiind pentru prima data cand ambele bat in aceeasi runda, iar acum vor sa isi continue seria.

CITESTE SI: Timisoara Saracens invinge la scor Tomitanii Constanta si va pregati de acum partidele din Cupa Romaniei 

ASU Politehnica are 9 puncte dupa 9 runde si se afla prima deasupra liniei de retrogradare si de accea fiecare victorie inseamna un balon imens de oxigen. Violetii au insa un meci greu, contra unei formatii cu pretentii, FC Arges. Echipa lui Dica are 16 puncte si este la 3 lungimi de locul 2 asadar va fi un derby violet in toata regula, cu o echipa tragand sa scape de retrogradare, si cu una dorind sa ramana in lupta pentru promovare. Partida are loc sambata de la ora 14, pe arena Stiinta.

Duminica de la ora 14, Universitatea Cluj si Ripensia Timisoara joaca in campionat la 85 de ani de cand cele doua echipe se intalneau in prima finala de Cupa Romaniei.

CITESTE SI: 85 de ani de la prima pagina de aur scrisa de Timisoara in fotbalul romanesc. Prima Cupa a Romaniei a ajuns in capitala Banatului 

Desigur, istoria este glorioasa, dar prezentul trist, insa sunt motive pentru un duel spectaculos, ca de fiecare data cand s-au intalnit cele doua grupari. Clujenii au inceput greu campionatul si au doar 10 puncte, in timp ce banatenii au un punct mai mult.

In celelalte partide ale etapei se intalnesc: Farul – Snagov, Mioveni – Csikszereda, Daco-Getca – Călăraşi, Chiajna Metaloglobus, CSM Reşiţa – Viitorul Pandurii, Pandurii Tg. Jiu – Petrolul, Tg. Măgurele – Buzău, Rapid – UTA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.