Succes important pentru violeti. SCM Poli Timisoara invinge o echipa de podium

TIMISOARA. Etapa a VI-a din Liga Zimbrilor a adus, in sfarsit, prima victorie pentru detinatoarea Cupei Romaniei. SCM Poli a invins, dupa un meci de mare lupta, CSM Focsani, revelatia inceputului de sezon, echipa care nu a pierdut niciun meci din cele cinci disputate pana acum.

CITESTE SI: Circula din nou tramvaiele pana la Gara, la Timisoara, anunta primarul. Gardul de la Elba, dat jos

Prima repriza a fost echilibrata, cu un plus pentru Poli, care a fost majoritatea timpului in avantaj, dar nu a reusit sa se desprinda la mai mult de trei goluri. In partea secunda, moldovenii au replicat aratand ca rezultatele anterioare nu au fost intamplatoare. Istoria partidei s-a scris in momentul cand scorul a devenit 20-20, banatenii reusind atunci sa inscrie doua goluri, fara sa primeasca vreunul. Autorul, Marjanovic.

Au urmat alte doua reusite care, relativ, au transat partida. De aceasta data cel care a trimis mingea in poarta, pentru o prima victorie a handbalistilor alb-violeti, a fost Sadoveac. 24-23 in cele din urma, astfel a fost confintita prima victorie oficiala din acest sezon a handbalistilor de la SCM Politehnica.

CITESTE SI: Vom circula pe 6 benzi la iesirea din Timisoara, spre Mosnita Noua. A fost facut primul pas 

Marcatori Timisoara: Sadoveac 7, Marjanovic 5, Fenici 4, Somlea 3, Milosevic 2, Cimpan 2, Nastasie 1.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.