Egal amarat pentru SCM Poli Timisoara. Handbalistii violeti nu au invins nici ultima clasata

TIMISOARA. Rezultat dezamagitor pentru violetii de la Poli. Elevii lui Pero Milosevic nu au reusit sa invinga nici ultima clasata din liga de elita din handbalul romanesc, CSM Fagaras. Dupa un meci nerecomandat cardiacilor, ca aproape de fiecare data cand joaca polistii, cele doua echipe au terminat la egalitate, 28-28, 15-17 la pauza.

CITESTE SI: Total neasteptat. Timisoara Saracens pierde examenul cu Steaua si este restanta in partidele cu finalistele de anul trecut 

Partida a fost echilibrata, ambele grupari avand sansa sa se desprinda. Banatenii au dominat prima parte, dar nu au reusit sa isi asigure un avantaj mai serios. In partea secunda, echipa gazda, Fagarasul, care nu a „deranjat” nicio formatie in acest sezon a avut cateva momente foarte bune si s-a distantat la 25-21. Poli s-a „trezit din pumni” si a avut replica, preluand conducerea, 28-26 cand mai era un minut de joc. Incredibil, dar adevarat, gazdele au reusit sa egaleze in ultima secunda si sa smulga astfel un punct din aceasta partida, 28-28.

Fagarasul ramane ultima in clasamnet cu un singur punct dupa cinci etape, dar nici Poli nu este departe, doar doua puncte in cinci runde. Urmeaza meciul cu Focsani si apoi debutul in preliminariile Cupei EHF.

Dragas si Marjanovic au reusit 7 goluri pentru violeti, Sadoveac a marcat de 6 ori, Vuk Milosevic a inscris patru goluri, iar Irimescu, Cimpan, Baican si Nastasie au punctat cate o data.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.