Vesti bune pentru soferi. Mai multe locuri de parcare aproape de centru, la Timisoara, in weekend

TIMISOARA. Gest neasteptat al unei firme private din Timisoara care vine in sprijinul soferilor aflati in cautare de locuri de parcare in zona centrala a orasului.

CITESTE SI: Unda verde pentru schimbarea la fata a Operei din Timisoara. Palatul Culturii intra in renovare 

Reprezentantii firmei, care are sediul in zona Pietei 700, a transmis primariei ca in weekend isi deschide parcarea proprie tuturor celor care vin cu masinile in centru si nu au unde sa le lase.

Intrarea in parcare se va face din bulevardul Gheorghe Lazar, pe strada paralela cu Nikolaus Berwanger.

Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu.

Printr-o adresa mi-au comunicat ca ofera locurile de parcare de care dispun in zona centrala, langa Piata 700, pentru public in fiecare weekend, gratuit. Iata o firma care, vazand ca ducem lipsa de locuri de parcare in zona centrala si stiind ca locurile sale folosite de angajati in weekend stau nefolosite, a avut deschiderea de a le pune la dispozitia publicului si ii multumesc„, a declarat primarul Nicolae Robu.

In zona centrala, in ultimele luni au fost amenajate locuri de parcare noi pe strada Martin Luther, pe sensul catre Proclamatia de la Timisoara, pe bulevardul Bratianu, dar si in fata colegiului Miu, in urma lucrarilor de largire a strazilor realizate in aceasta vara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.