Scufundati la malul marii. Ripensia Timisoara a pierdut la Constanta

TIMISOARA. Farul a castigat cu 1-0 duelul cu Ripensia, in incheierea etapei a 8-a a Ligii 2, intr-un meci in care a ratat si alte mari ocazii de gol. Banatenii au jucat mai bine de o ora cu un om mai putin si nu au putut sa salveze nimic din acest joc, limitandu-se in a micsora diferenta de pe tabela si a contraataca atunci cand a avut ocazia.

CITESTE SI: Campionii speciali ai Timisoarei. Sportivii care s-au intors din Ucraina si Lituania cu o multime de medalii

Daca pana acum, cu o singura exceptie, Ripensia a facut meciuri bune pe teren strain, de aceasta data, dupa o alta deplasare lunga si infernala, precedenta fiind la Miercurea Ciuc, trupa pregatita de Alex Pelici nu a reusit un joc acceptabil, venind acasa cu mana goala.

Brese in aparare si greseli in defensiva au facut ca prima parte sa fie dominata copios de gazde, insa doar Antoche a gasit drumul spre gol in minutul 12. Calin Toma si Popovici au semnat ocazii bune pentru banateni, insa la pauza s-a intrat cu 1-0, dar si cu un om mai putin pentru Ripensia, dupa ce Fotescu a fost eliminat pentru un fault, in minutul 30.

Gazdele au dominat si au ratat enorm si in partea secunda, vizitatorii punand presiune doar pe final la poarta amfitrionilor, dar acelasi Toma, insa si atacantul Voinea nu au finalizat cateva actiuni bune. S-a terminat 1-0, un scor mic fata de realitatea din teren, insa cu putin noroc, Ripensia putea veni acasa cu un punct.

Formatia in rosu si galben a ajuns acum pe locul 15, cu 8 puncte, primul deasupra liniei de supravietuire, iar in etapa urmatoare va juca impotriva Snagovului, ultima clasata.

Ripensia: Mociu – Ad. Popa, Hecsko (cpt.), Tinc, C. Toma (Golda 86′) – T. Calin (Gavrila 33′), Al. Neagu – M. Fotescu, Vl. Tudorache, Al. Popovici (C. Lungu 76′) – Voinea.
Antrenor: Alexandru Pelici
Eliminat: Marius Fotescu 30′ (rosu direct)

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.