S-au decis titlurile nationale ale juniorilor la echitatie, iar unul a ramas in Timis. Urmeaza intrecerile seniorilor

TIMIS. Cei mai buni calareti din tara la nivel de copii si tineret s-au intrecut la Herneacova in finalele Campionatului National de sarituri peste obstacole.

CITESTE SI: Campionii speciali ai Timisoarei. Sportivii care s-au intors din Ucraina si Lituania cu o multime de medalii

La categoria Copii s-a impus decisiv Maria Alexia Ghimfus cu calul Carousel de la Clubul Sportiv Agrointernational.
Sofia Semenof, de la CSM Sibiu, a obtinut titlul de campioana nationala la Juniori 16.

La categoria Amazoane, titlul de campioana nationala i-a revenit Ioanei Minulescu care a intrat in concurs cu calul Qasar de la CSM Sibiu.

Titlul de campiona nationala la categoria Tineret a fost adjudecat de Bianca Caraiman de la CS Herneacova.

Proba de Grand Prix a competitiei a fost castigata de maestru emerit al sportului, Ionut Bucur, de la CSM Sibiu cu calul Cassius S.

Intrecerile de nivel national nu s-au incheiat. In acest final de saptamana sunt programate Finalele de Campionat National pentru Juniori 18 si seniori, in care se vor intrece 80 de cai.

Premiile puse in joc pentru aceste finale sunt 50.000 de lei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.