Se fac angajari la Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii. Lista cu posturile scoase la concurs

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii scoate la concurs sase posturi, iar cei care doresc sa isi depuna CV-urile o pot face pana la finalul acestei luni.

CITESTE SI: Expozitie de exceptie la Muzeul de Arta. Lucrarile unei artiste de renume mondial, prezentate la Timisoara 

Primul post scos la concurs este cel de manager de proiect, pentru care se poate aplica pana in 30 septembrie, la ora 18. Interviurile vor avea loc intre 7 si 9 octombrie. Mai multe detalii puteti gasi AICI.

Asociatia cauta de asemenea un manager de programe, pentru care CV-urile pot fi depuse pana in 26 septembrie, urmand ca interviu sa fie programat pe 30 septembrie. Detalii despre ce presupune aceasta pozitie puteti casi AICI.

Un alt post scos la concurs este cel de asistent de productie. Termenul limita pentru depunerea CV-urilor este 29 septembrie, dupa care in 30 se va face o selectie a candidatilor, iar interviurile vor fi programate in perioada 7-10 octombrie. Detalii despre acest post puteti gasi AICI.

Pentru postul de responsabil cu raportarile financiare, scos si el la concurs, CV-urile se pot depune pana in 29 septembrie, iar interviurile vor avea loc in perioada 7-10 octombrie. Mai multe detalii puteti vedea AICI.

Ultimele doua posturi scoase la concurs sunt cele de ofiter de proiecte, pentru care data limita a depunerii CV-urilor este tot 29 septembrie, iar candidatii sunt asteptati la interviuri in intervalul 7-10 octombrie. Detalii despre ce presupune munca pe aceste posturi puteti vedea AICI.

Candidații își vor trimite CV-ul și o scrisoare de motivație în care prezinte relevanța experienței profesionale pentru care candidează precum și felul în care pot să contribuie la Programul Cultural Timișoara 2021, în format electronic pe adresa de email: [email protected], specificând poziția pentru care candidează. Candidații selectați vor fi invitați să ocupe posturile cât mai curând posibil.

Toate detaliile legate de descrierea și atribuțiile posturilor le găsiți pe site-ul Asociației Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii:
http://www.timisoara2021.ro/2019/03/07/anunt-de-recrutare/
și
http://www.timisoara2021.ro/2019/09/16/anunt-de-recrutare-asistent-de-productie-responsabil-raportari-financiare-ofiteri-de-proiecte/

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.